Miksi Siqni?

Vanha tapa, jolla henkilöstökyselyitä on toteutettu on tullut tiensä päähän. Siqni -henkilöstökysely tarjoaa tuoreen, yksilölähtöisen tavan ymmärtää työntekijöitä ja kehittää organisaatiota.

Perinteisten henkilöstökyselyiden ongelma

Perinteisissä henkilöstökyselyissä kysymme yleensä kysymyksiä, joiden oletamme olevan tärkeitä. Ihmiset vastaavat asioihin, jotka eivät välttämättä ole heille merkityksellisiä. Ja näiden tietojen pohjalta tehdään sitten päätöksiä, kun luulemme kysyvämme ihmisiltä oikeita asioita.

Sen takia päätimme tehdä asiat aivan toisin.

Sen sijaan, että arvattaisiin mitkä ovat oikeat kysymykset, annamme henkilöstön kertoa, mikä heille on kaikista merkityksellisintä.

Ja miten työntekijöille merkityksellisimmät asiat yrityksen arjessa toteutuvat.

Organisaation kehityspanostukset on kohdennettava sinne, missä niillä on suurin vaikuttavuus. Siqni® auttaa organisaatiota löytämään kipukohdat ja paikat, joissa asiat ovat hyvin.

Sekä miten niiden tulisi toteutua

Siqni® osallistaa työntekijät organisaation kehittämiseen, kysymällä kohdennettuja ehdotuksia organisaation kehittämiseksi ja tuottamalla selkeät, kategorisoidut raportit avoimista vastauksista.

Tämän takia voimme auttaa johtoa keskittymään niihin asioihin jotka ovat oikeasti merkityksellisiä, luomaan yrityskulttuurin missä työntekijöille merkityksellisimmät asiat voivat toteutua ja mahdollistamaan parempia keskusteluja. Siksi Siqni.

Miten voimme auttaa?

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Sulje ikkuna ja jatka selailua