Siqni -henkilöstökyselyn käyttöönotto

Millä kielillä Siqni on toteutettavissa?

Tällä hetkellä Siqni®-kyselyyn voi vastata suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, norjaksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi, espanjaksi, viroksi, venäjäksi, unkariksi, tsekiksi, puolaksi ja ukrainaksi. Lisäämme kieliversioita tarpeen mukaan.

Raportit ja valmennukset ovat saatavilla suomeksi tai englanniksi.

Minkälaiselle yritykselle Siqni sopii?

Me uskomme, että Siqni®-kysely sopii yritykselle kuin yritykselle, kaikilla toimialoilla. Alle 15 henkilön yritykset eivät hyödy aivan kaikista Siqnin ulottuvuuksista, mutta kehitystyökaluna Siqni® toimii myös niille. Siqni® voidaan toteuttaa sähköisesti myös niille organisaatioille, joiden vastaajilla ei ole omaa sähköpostiosoitetta.

Kuinka usein Siqni kannattaa toteuttaa?

Siqni®-kysely kannattaa tehdä kerran tai kaksi vuodessa, riippuen täysin organisaation tilanteesta ja tilasta. Siqni® ei ole pulssityökalu.

Käyttö

Kauanko Siqniin vastaamisessa menee?

Siqni® on kaksijakoinen kysely: Se on rakenteensa puolesta helppo ja kevyt, mutta sisältönsä puolesta (niille jotka ottavat kyselyn tosissaan) haastavaksi kuvailtu. Mutta toisin kuin muut kyselyt, vastaaminen Siqniin on vastaajalle hyödyllinen ja kehittävä kokemus. Vastaamiseen menee 2-30 minuuttia riippuen vastaajan omasta aktiivisuudesta.

Millä päätelaitteilla Siqni toimii?

Siqni® toimii kaikilla päätelaitteilla, eli niin tietokoneilla, padeillä kuin älypuhelimessa. Suosittelemme kuitenkin kyselyn täyttämistä tietokoneella, sillä kyselyn ydin on avoimissa vastauksissa ja niihin vastaaminen kännykällä saattaa olla hieman haastava.