Siqni -henkilöstökyselyn käyttöönotto

Millä kielillä Siqni on toteutettavissa?

Tällä hetkellä Siqni®-kyselyyn voi vastata suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, norjaksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi, espanjaksi, viroksi, venäjäksi, unkariksi, tsekiksi, puolaksi ja ukrainaksi. Lisäämme kieliversioita tarpeen mukaan.

Minkälaiselle yritykselle Siqni sopii?

Me uskomme, että Siqni®-kysely sopii yritykselle kuin yritykselle, kaikilla toimialoilla. Alle 15 henkilön yritykset eivät hyödy aivan kaikista Siqnin ulottuvuuksista, mutta kehitystyökaluna Siqni® toimii myös niille. Siqni® voidaan toteuttaa sähköisesti myös niille organisaatioille, joiden vastaajilla ei ole omaa sähköpostiosoitetta.

Kuinka usein Siqni kannattaa toteuttaa?

Siqni®-kysely kannattaa tehdä kerran tai kaksi vuodessa, riippuen täysin organisaation tilanteesta ja tilasta. Siqni® ei ole pulssityökalu.

Käyttö

Kauanko Siqniin vastaamisessa menee?

Siqni® on kaksijakoinen kysely: Se on rakenteensa puolesta helppo ja kevyt, mutta sisältönsä puolesta (niille jotka ottavat kyselyn tosissaan) haastavaksi kuvailtu. Mutta toisin kuin muut kyselyt, vastaaminen Siqniin on vastaajalle hyödyllinen ja kehittävä kokemus. Vastaamiseen menee 2-30 minuuttia riippuen vastaajan omasta aktiivisuudesta.

Millä päätelaitteilla Siqni toimii?

Siqni® toimii kaikilla päätelaitteilla, eli niin tietokoneilla, padeillä kuin älypuhelimessa. Suosittelemme kuitenkin kyselyn täyttämistä tietokoneella, sillä kyselyn ydin on avoimissa vastauksissa ja niihin vastaaminen kännykällä saattaa olla hieman haastava.