Kunderna berättar

Överlägsen kundupplevelse är en del av Siqnis unikhet

Vi vill hjälpa organisationer att inrikta sina utvecklingsinvesteringar på de områden där de har störst effekt. Här har vi samlat våra kunders erfarenheter av hur Siqni har hjälpt dem.
"Jag rekommenderar Siqni eftersom det erbjuder en möjlighet att verkligen höra vad medarbetare värdesätter istället för att gissa. Siqni producerar lättanvändbara resultat som vi har använt för att utforma vårt löfte till medarbetarna. Med dess hjälp kommer det att bli enklare för oss att hitta rätt personer till vårt team framöver. Vi kommer att fortsätta använda Siqni för att förstå vad som är viktigt och meningsfullt för vårt växande team."
Petra Maunula, VP, People, Hycamite TDC Technologies Ltd.
“Under årens lopp har jag använt olika typer av medarbetarundersökningar. Slutligen tog jag steget och hoppade på Siqni-tåget. Siqni är inte bara en enkät, utan en process med individen i fokus. Enligt min åsikt är individuellt fokus på medarbetarnas upplevelse det enda sättet att göra detta. Vi har väldigt få utvecklingsprojekt på företagsnivå, eftersom Siqni direkt visar att medarbetarnas upplevelse är väldigt olika för varje individ. Det är därför vi fokuserar på individen.”
Tino Välimäki, Chief People & Culture Officer, Lyyti
"Vi tog in chefer till vår platta organisation då vi var under 200 medarbetare. Rollen är ny för oss som organisation och även för cheferna själva. Siqni hjälper cheferna identifiera utvecklingsområden på team- och individnivå samtidigt som den hjälper oss utvärdera hur vi lyckas med förändringen."
Heli Rautjärvi, People & Culture, Integrata
”Vi har använt Siqni i två år nu. Vi har aldrig nått så omfattande svarsfrekvens i tidigare undersökningar som när vi använde Siqni. Vi upplever att vi på detta sätt får höra vår personal på ett heltäckande sätt. Vi har varit särskilt nöjda med det stöd vi har har fått från Siqni både i förberedelserna inför undersökningen och i resultatpresentationerna. Vårt samarbete har varit öppet, vänligt och enkelt. Siqni erbjuder möjligheten att utnyttja resultaten på organisationsnivå, teamnivå och även hjälper att ta itu med individens motivationsfaktorer i utvecklingssamtal. SiqniTrend-undersökningarna är också ett bra sätt att fråga om personalens välmående flera gånger under året."
Tuija Postari-Kivistö, Direktör för administration och ekonomi, Kajaani University of Applied Sciences
“Siqni är väl etablerat i Sulava. I flera år har vi frågat våra anställda hur saker som är viktiga för dem förverkliga på Sulava, vad som fungerar och vad som behöver förbättras. Vi är nöjda med de insikter Siqni ger oss i vår organisation för att utveckla Sulava.”
Juha Heikkonen, Personaldirektör, Sulava
“Siqni har varit ett nytt sätt för oss att göra medarbetarundersökningar. Vi gillade särskilt enkelheten i Siqni och det faktum att Siqni har gjort det möjligt för var och en av oss att reflektera och diskutera vad som är viktigt för var och en av oss på jobbet.”
Anu Kiviniemi, direktör för ekonomi och administration, Borgå Energi
“Siqni är ett viktigt verktyg för oss för få medarbetarinsikt. Det gör det möjligt för oss att identifiera de frågor som är viktiga för välbefinnandet på individ-, team- och organisationsnivå. Svaren fungerar som en dialogöppnare för oss och ger oss verktygen för att föra dialogen vidare på individnivå. Siqnis unika tillvägagångssätt kompletterar vår övergripande strategi för personalförvaltning.”
Maria Törnroos, Wellbeing & Performance Lead, Metacore
"Siqni hjälper oss undersöka vår företagskultur, personalens välmående och engagemang. Siqni passar oss eftersom vi verkligen vill förstå saker ur individens perspektiv. Om vi aggregerar våra olika behov och bara tar hänsyn till saker på företagsnivå gynnar det inte en organisation som består av topptalanger. Företag måste kunna se och acceptera att individer är olika. Det är vår största tillgång."
Sami Tikkanen, CEO & Chairman, TBWA\Helsinki
"Siqni var ett nytt sätt för oss att förstå vad våra anställda tycker är betydelsefullt och samtidigt mäta medarbetarupplevelsen. Vi har gjort Siqni i tre års tid och den har gett oss mycket feedback som stöd för vårt lednings- och utvecklingsarbete. Samarbetet med Siqni-teamet har varit givande och smidigt."
Niina Tamminen, förvaltningsdirektör, EKE-Rakennus
"På Heltti använde vi Siqni som grund för att bygga vårt nya ledningssystem. Jag rekommenderar det!"
Timo Lappi, Co-Founder & CEO, Heltti
"Vi har lyckats förändra vårt sätt att arbeta och vår kultur radikalt. Företaget är mer drivet än någonsin, omsättningen ökar och produktiviteten ökar. Visst är Siqni bara ett verktyg och vi har gjort det hårda arbetet, men genom Siqni har vi data som stöd för vårt beslutsfattande. En stark rekommendation för undersökningen om du är intresserad av ditt företags framgång och överlevnad i en föränderlig, oförutsägbar och kaotisk värld."
Lenni Laukkanen, Vice VD, Otaverkko
”Undersökningen uppfyllde perfekt våra behov och vi fick den djupare förståelsen för vad som är betydelsefullt. Att använda medarbetarens svar i som del i 1:1 diskussioner gör undersökningens effektivitet mycket bredare än den så kallade traditionella medarbetarundersökningen."
Kati Sasse, VP of People and Culture, Berggren
"Enligt vår strategi vill vi vara ett välmående medieföretag. Vi vill att vår företagskultur ska vara en konkurrensfördel. Siqni-undersökningen hjälpte oss att förstå styrkorna i vår kultur och var vi fortfarande behöver förbättra oss. Certifieringen "Future workplaces" är en stark indikation på att vi är på rätt väg när det gäller utvecklingen av vår kultur."
Reetta Tuomi, HR Manager, A-lehdet
”Siqni-undersökningen som en del av en större genomgång av företagskulturen hjälpte oss att förstå vad som är viktigt för våra experter och vart vi står i dessa frågor. Det lyfte helt enkelt fram de saker vi behöver investera i i framtiden.”
Laura Ylä-Sulkava, Executive Director, HR & IT & Development, Business Finland
"Siqni skapar diskussioner. Det konkretiserar rätt saker på ett tydligt sätt som helhet."
Sanni Koskela, Chief People & Culture Officer, Staria
"Siqni ger både användarvänlighet och effektivitet. Tack vare detta har vi tagit enorma steg framåt i att identifiera utvecklingsområden."
Tero Yliselä, Group HR and Communication Director, MSK Group
"Siqni-undersökningen har gett oss en bra grund för att förnya vår mission, vår vision och våra värderingar för att nå våra framtida mål."
Mari Erikkilä, CFO, Lemonsoft
”Fräscht och ett lämpligt sätt att höra medarbetarnas åsikter och tankar. Möjlighet att ta itu med frågor som har uppstått på individ-, team- och organisationsnivå. Det lyfter också fram fördelningen av åsikter.”
Wilma Laukkanen, HR Director, Fondia
"Varje medarbetare är viktig för oss som individ. Siqni hjälpte oss att förstå saker som är viktiga för alla när vi utnyttjade resultaten i samband med utvecklingsdiskussionerna."
Pauliina Löytty, Head of People & Culture, Fluido
"Wunder har genomfört Siqni-undersökningar i ett par år nu och vi har varit mer än nöjda med den personliga, kunniga och otroligt inspirerande kundbetjäningen som vi har fått!"
Emma Huhtiniemi, Talent Operations Lead, Wunder
"Siqni-undersökningen belyste våra styrkor i vår kultur, som vi kommer att fortsätta att värna om."
Minna Tuomikoski, Chief Human Resources Officer, iLOQ

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Sulje ikkuna ja jatka selailua