Kokemuksia Siqnistä

Ylivertainen asiakaskokemus on osa Siqnin ainutlaatuisuutta

Haluamme auttaa organisaatioita kohdentamaan kehityspanostukset sinne, missä niillä on suurin vaikuttavuus. Olemme koonneet tälle sivulle asiakkaidemme kokemuksia siitä, miten Siqni on heitä palvellut.
"Suosittelen Siqniä, sillä se tarjoaa arvailujen sijaan mahdollisuuden kuulla aidosti mitä asioita henkilöstö pitää tärkeänä. Siqni tuottaa helposti hyödynnettävät tulokset, joita me hyödynsimme työntekijäarvolupauksen laatimisessa. Sen avulla meidän on jatkossa helpompi tavoittaa oikeat henkilöt tiimiin. Käytämme jatkossakin Siqniä ymmärtääksemme, mikä kasvaneelle tiimillemme on tärkeää ja merkityksellistä."
Petra Maunula, VP, People, Hycamite TDC Technologies Ltd., Hycamite
"Olen vuosien varrella käyttänyt jos jonkinlaista kyselyä. Lopulta uskaltauduin hyppäämään Siqnin kelkkaan. Siqni ei ole pelkkä kysely, vaan yksilöön keskittyvä prosessi. Työntekijäkokemuksen yksilöllinen kehittäminen onkin mielestäni se ainoa oikea tapa tätä tehdä. Firmatason kehityshankkeet ovat meillä tosi vähissä, sillä Siqni näyttää suoraan sen, että työntekijäkokemus on ihan valtavan erilainen jokaisella yksilöllä. Siksi me keskitymme yksilöön."
Tino Välimäki, Chief People & Culture Officer, Lyyti
"Toimme flättiin organisaatioomme esihenkilöt, kun meitä oli vajaat 200 ihmistä. Rooli on siis uusi sekä meille organisaationa että jokaiselle "lähi-ihmiselle" omassa tiimissään. Siqnistä saamme konkreettisia eväitä muutoksen onnistumisen arviointiin, ja lähi-ihmisille työkaluja arjen kehittämiseen tiimi- ja yksilötasolla."
Heli Rautjärvi, Ihmiset ja yrityskulttuuri, Integrata
"Meillä on nyt kaksi vuotta Siqniä takana. Koskaan aiemmilla kyselyillä emme ole päässeet niin kattaviin vastausprosentteihin kuin Siqniä käyttäessämme. Koemme näin saavamme kuulla kattavasti henkilöstöämme. Erityisen tyytyväisiä olemme olleet Siqniltä saamaamme tukeen niin kyselyyn valmistautuessa kuin tulosten purussakin. Yhteistyömme on ollut avointa, ystävällistä ja vaivatonta. Siqni tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää tuloksia niin talon laajuisesti, tiimikohtaisesti kuin ihan yksilön motivaatiotekijöihinkin kehityskeskusteluissa pureutuen. Myös vuoden aikana mahdollistuvat SiqniTrend-kyselyt ovat oiva keino kysellä henkilöstön vointia useamminkin vuoden aikana."
Tuija Postari-Kivistö, Hallinto-ja talousjohtaja, Kajaanin ammattikorkeakoulu
”Siqni on vakiinnuttanut paikkansa Sulavalla. Olemme jo vuosia kysyneet sulavilta, miten heille merkitykselliset asiat toteutuvat Sulavalla, mitkä asiat toimivat ja mihin tarvitaan panostusta. Olemme tyytyväisiä siihen, millaista tietoa saamme Siqnin avulla organisaatiostamme Sulavan kehittämiseen”
Juha Heikkonen, Henkilöstöjohtaja, Sulava Oy
"Siqni on ollut uudenlainen kokemus henkilöstötyytyväisyyskyselynä. Pidimme erityisesti Siqnin yksinkertaisuudesta ja siitä, että Siqnin avulla jokainen meistä on päässyt miettimään ja keskustelemaan siitä, mikä itse kullekin on merkityksellistä työssä."
Anu Kiviniemi, Talous- ja hallintojohtaja, Porvoon Energia
"Siqni on meille tärkeä työkalu työntekijäymmärryksen lisäämiseksi. Sen avulla pystymme havaitsemaan hyvinvoinnin osalta merkittävät asiat sekä yksilö-, tiimi- että organisaatiotasolla. Vastaukset toimivat meille dialogin avaajana ja antavat työkalut keskustelun eteenpäin viemiseen yksilötasolla. Siqnin ainutlaatuinen lähestymistapa täydentää meidän HR-johtamisen kokonaisuutta."
Maria Törnroos, Wellbeing & Performance Lead, Metacore
“Siqni on meille työkalu, jolla tutkimme yrityskulttuuriamme, ihmisten hyvinvointia ja työtyytyväisyyttä. Siqni sopii meille, sillä uskomme, että asioita pitää aidosti miettiä yksilöiden kannalta. Jos yhteismitallistamme erilaisia tarpeitamme ja mietimme asioita vain yritystasolla, se ei palvele huippuyksilöistä koostuvaa organisaatiota. Yritysten pitää pystyä näkemään yksilöiden erilaisuus ja hyväksyä se, sillä se on voimavaramme.”
Sami Tikkanen, CEO & Chairman, TBWA\Helsinki
“Siqni oli meille uudenlainen lähestymistapa ymmärtää työntekijöillemme merkityksellisiä asioita ja samalla mitata työntekijäkokemusta. Kysely on toteutettu meillä nyt 3 vuotena ja olemme saaneet sen avulla paljon johtamista ja kehittämistyötä tukevia palautteita. Yhteistyö Siqni-tiimin kanssa on ollut antoisaa ja sujuvaa.”
Niina Tamminen, Hallintopäällikkö, EKE-Rakennus
"Käytimme Heltissä Siqniä uuden johtamisjärjestelmämme rakentamisen perustana. Suosittelen!"
Timo Lappi, Co-Founder & CEO, Heltti
"Olemme onnistuneet muuttamaan tekemistä ja kulttuuria radikaalisti. Yhtiössä on enemmän draivia kuin koskaan, liikevaihto kasvussa ja tuottavuus noussut. Toki Siqni on vain työkalu ja me sen kovan työn olemme tehneet, mutta Siqnin kautta olemme saaneet dataa päätöksenteon tueksi. Vahva suositus kyselylle, jos yrityksen menestyminen ja pärjääminen muuttuvassa, ennalta-arvaamattomassa ja kaoottisessakin maailmassa kiinnostaa."
Lenni Laukkanen, Varatoimitusjohtaja, Otaverkko
”Kysely vastasi täydellisesti tarpeitamme ja saimme juuri sitä syvällisempää ymmärrystä merkityksellisyydestä jota kaipasimme. Henkilökohtaisten vastausten hyödyntäminen one-to-one keskusteluissa tekee kyselyn vaikuttavuudesta huomattavasti laajemman kuin ns. perinteiset henkilöstökyselyt.”
Kati Sasse, VP of People and Culture, Berggren
”A-lehtien strategiassa todetaan, että haluamme olla hyvinvoiva mediatalo. Haluamme, että yrityskulttuurimme on meille kilpailuvaltti. Siqni-kysely auttoi meitä ymmärtämään yrityskulttuurimme vahvuudet ja toisaalta asiat, joissa on vielä kehitettävää. Future workplaces -tunnustus on vahva osoitus siitä, että olemme oikealla polulla yrityskulttuurimme kehittämisen suhteen.”
Reetta Tuomi, HR Manager, A-lehdet
”Siqni-kysely osana isompaa kulttuuri-audittia auttoi meitä ymmärtämään mikä meidän asiantuntijoille on tärkeää ja missä me näissä asioissa menemme. Se nosti yksinkertaisesti esiin asiat, joihin meidän tulee jatkossa panostaa.”
Laura Ylä-Sulkava, Executive Director, HR & IT & Development, Business Finland
"Siqni saa keskustelua aikaan. Se konkretisoi oikeat asiat selkeällä tavalla kokonaisuudeksi. Näin voimme luoda kokonaisvaltaisesti vahvempaa merkityksellisyyttä, niin työntekijä-, kuin esimiestasolla".
Sanni Koskela, Chief People & Culture Officer, Staria
”Siqnissä kohtaa helppo käytettävyys ja tehokkuus, jonka avulla otimme käsittämättömän suuren harppauksen kehityskohteiden paikallistamisessa.”
Tero Yliselä, Group HR and Communication Director, MSK Group
”Siqni-kysely on antanut meille hyvän pohjan uudistaessamme missiota, visiota ja arvojamme vastaamaan tulevaisuuden tavoitteitamme.”
Mari Erikkilä, CFO, Lemonsoft
”Freesi ja osuva tapa kuulla henkilöstön näkemyksiä ja ajatuksia. Mahdollisuus käsitellä esiinnousseita asioita niin yksilö-, tiimi- kuin organisaatiotasoilla. Tuo esiin hyvin myös mielipiteiden jakauman.”
Wilma Laukkanen, HR Director, Fondia
"Meillä jokainen työntekijä on tärkeä yksilönä. Siqni auttoi meitä ymmärtämään jokaiselle merkityksellisiä asioita, kun käytimme tuloksia kehityskeskusteluissa hyväksi."
Pauliina Löytty, Head of People & Culture, Fluido
"Wunder on tehnyt Siqni-kyselyitä jo useamman vuoden ja olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä siihen persoonalliseen, asiantuntevaan ja huikean innostavaan otteeseen, jolla meitä on palveltu!"
Emma Huhtiniemi, Talent Operations Lead, Wunder
"Siqni-kysely toi hienosti esille vahvuutemme ja kulttuurimme erityispiirteet, joita vaalimme kyllä jatkossakin."
Minna Tuomikoski, Chief Human Resources Officer, iLOQ

Asiakastarinoita

Videot

Miten voimme auttaa?

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Sulje ikkuna ja jatka selailua