Siqni on markkinoiden ainoa digitaalinen työkalu, joka on rakennettu tuottamaan työntekijäymmärrystä johtamisen tueksi. Tarvitsemme työntekijäymmärrystä arjen johtamisessa ja esimiestyössä sekä erityisesti kun puntaroimme yrityskulttuurimme toimivuutta ja suunnittelemme sen kehittämistä.

Tässä kolme esimerkki-casea siitä, miten Siqniä on hyödynnetty johtamisessa:

  1. Eräs asiakkaamme osti liiketoiminnan, jonka henkilökunnan määrä oli 40% sen omasta henkilömäärästä. Kyseessä oli siis hyvin merkittävä lisäys kokonaisvahvuuteen. Jotta integraatio sujuisi nopeammin ja tehokkaammin, asiakkaamme halusi ymmärtää mikä on merkityksellisintä ostetussa liiketoiminnassa työskenteleville ihmisille. Selvisi, että vaikka liiketoiminnat olivat luonteeltaan aika samanlaisia, niissä työskentelevät ihmiset olivat hyvin erilaisia. Tämä oli kullanarvoista tietoa asiakkaallemme.
  2. Kulttuuri-fit rekrytoinnissa. Asiakkaamme löysi Siqni-tutkimuksen avulla ne 5 merkityksellistä tekijää, jotka olivat yhteisiä heidän parhaille työntekijöilleen. Nyt he hyödyntävät tätä tietoa samankaltaisten työntekijöiden rekrytoinnissa.
  3. Oikeiden asioiden kehittäminen. Eräs asiakkaamme lähestyi meitä ja kertoi, että heillä on 50 asiaa, joita pitäisi kehittää. Jotta he pystyisivät valitsemaan niistä tärkeimmät heidän pitäisi ensin ymmärtää mikä on heidän ihmisilleen kaikkein merkityksellisintä. Siqnin avulla he selvittävät paitsi ne merkityksellisimmät asiat, niin myös sen mitä näille asioille pitäisi työntekijöiden näkökulmasta tehdä.

Itselleni henkilökohtainen palkinto on, kun Siqni aiheuttaa asiakkaalla liikettä. Siitäkin olin erittäin ilahtunut, kun eräs asiakkaamme kertoi, että Siqni oli aiheuttanut johtoryhmässä kaikkien aikojen kiihkeimmän keskustelun. Olipa työntekijäymmärrys- tai henkilöstökyselytyökalusi mitä tahansa, sinulla ei ole varaa kysyä kysymisen vuoksi, vaan sinun pitää kysyä kehittämisen ja olennaiseen keskittymisen vuoksi.

Kirjoittaja: Andy Lundström