Miten Siqni palvelee minua esihenkilönä?

Työntekijäymmärrys osaksi arjen johtamista

Siqni auttaa organisaatioita ymmärtämään, mitkä asiat ovat sen työntekijöille merkityksellisiä, sekä sen, miten nuo merkitykselliset asiat toteutuvat arjessa. Tämä taas auttaa Sinua esihenkilönä johtamaan paremmin. Siqnin avulla esihenkilöt oppivat, mitkä asiat eniten vaikuttavat oman ryhmän motivaatioon ja hyvinvointiin työpaikalla, ja kuinka hyvin nämä asiat toteutuvat arjessa. 

Siqni raportointiportaali

Selkeät ja havainnollistavat raportit auttavat hahmottamaan oman tiimin tilanteen sekä sen mitkä ovat tärkeimpiä asioita, joiden kehittämiseen tulee keskittyä. 

Keskustele tiimisi kanssa

Siqni auttaa sinua käymään keskustelua tiimin merkityksellisimmistä asioista, syventäen omaa ja tiimin ymmärrystä.

Parempia yksilökeskusteluita

Siqnin avulla voit jokaisen tiimiläisensä kanssa keskustella, tiimiläiselle merkityksellisistä asioista ja niiden toteutumisesta. Tämä syventää esihenkilön ja tiimiläisen ymmärrystä asioiden tilasta.

Lisää luettavaa ja kuunneltavaa

Ymmärryksestä tekoihin -opas

Lataa ilmainen opas ja tutustu kymmeneen yksinkertaiseen vaiheeseen, jotka auttavat sinua viemään saadun työntekijäymmärryksen käytäntöön ja kehittämään työntekijäkokemusta

Lataa opas

Pieni opas työntekijäymmärryksestä

Lataa ilmainen opas ja tutustu viiteen keskeiseen asiaan, jotka jokaisen johtajan ja esimiehen tulisi tietää työntekijäymmärryksestä

Lataa opas

Yrityskulttuuri on kuningas -kirja

Jos haluat ymmärtää mistä yrityskulttuurissa oikeasti on kyse, miksi se on tärkeä ja miten voittava yrityskulttuuri rakennetaan, tarvitset tämän kirjan. Kirjan on seikkaperäinen läpileikkaus yrityskulttuurista, sen teoriapohjasta ja käytännön ilmentymistä.

Lue lisää

Yrityskulttuuri on kuningas -podcast

Yrityskulttuuri on kuningas -podcastissa keskustellaan siitä, mitä yrityskulttuurilla oikeasti tarkoitetaan, miksi se on tärkeä ja miten kulttuurilla rakennetaan yritykselle todellista kilpailuetua.

Lisätietoja podcastista

Future Workplaces -podcast

Future Workplaces -podcastissa raotetaan verhoa yrityskulttuurin johtamiseen Future Workplaces -sertifioinnin saavuttaneissa yrityksissä. Millaista yrityskulttuuria näissä yrityksissä tavoitellaan, ja millaiset arkea ohjaavat käytännöt on tavoitellun kulttuurin johtamisessa todettu toimiviksi?

Kuuntele Podcastia!

Miten voimme auttaa?

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Sulje ikkuna ja jatka selailua